Пошук

неділю, 22 березня 2020 р.

ДИСТАНЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ

Шановні колеги і колежанки, прошу вас узяти участь у вивченні матеріалів, наданих вчителями, та їх онлайн-обговоренні, а також в анкетуванні особистих запитів та пропозицій вчителів на 2020-2021 навчальний рік (23-24.03.2020). Дякую за роботу.

5 коментарів:

  1. Шановні колеги і колежанки, залишайте ваші коментарі щодо виступів методистів та вчителів на блозі.

    ВідповістиВидалити
  2. Дорогі колеги!Вітаю всіх Вас на сторінках блогу. Для подальшої якісної роботи прошу ретельно вивчити матетеріали ІІІ засідання методичної комісії. Для планування роботи на новий навчальний рік прошу відповісти на запитання анкети. Пишіть коментарії: позитивні й негативні,амбіційні й зважені, ділові й не зовсім -- вони зроблять наш блог діяльним. Будьте здорові!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую колегам за підготовлені виступи. Ви справжні професіонали-практики. З цікавістю передивилася результати олімпіад та МАН. Ще раз вітаю колег з перемогами. Усім нам успіхів, натхнення. Вважаю запропонований формат роботи вдалим.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Як майстру педагогічної справи зичу нових звершень!

      Видалити
  4. Шановні колеги. Ознайомившись із матеріалами засідання методоб'єднання, роблю приємний висновок: які талановиті в нас учні, які творчі й невтомні ми. Усім нам успіхів і наснаги!

    ВідповістиВидалити